Sällskapsspel att ha i fiskestugan

Mestadelen av tiden ska gå åt till fiske när du är i fiskestugan. Men det är alltid bra att ha med sig i alla fall en annan sak att göra om du får tråkigt eller då du vill ta en paus i fiskeriet. En dag kanske det blåser väldigt mycket och på kvällen när det börjar mörkna behöver du ha något annat att göra än att fiska – trots att du är i en fiskestuga. Att ha med sig några sällskapsspel är därför en riktigt bra idé.

Brädspel

Det finns väldigt många olika sällskapsspel att välja mellan – en populär kategori inom detta område är brädspel. Det kan till exempel vara spel som Med andra ord, TP, Geni, Alfapet eller liknande. Dessa spel kräver minst en motståndare – men om du vill så kan du ju såklart även utmana dig själv.

Kortspel

Om du är själv i fiskestugan är det kanske bättre att ha med en kortlek. Då kan du lägga patiens eller träna på att bygga korthus. Ta även med minst en kortlek om ni är många som ska spendera tid i samma fiskestuga. De där 52 korten kan komma väl till användning när ni inte har möjlighet till att fiska. Dessutom går det att spela väldigt många olika spel med en och samma kortlek.

Om sällskapsspelet inte kom med i packningen

Ibland händer det att du eller någon annan glömmer att packa ner ett sällskapsspel. Om det händer är det ingen fara – det finns många andra spel som inte kräver någon utrustning alls. Att köra charader eller olika tankelekar kan också leda till många skratt och trevliga stunder.