Gör fisketuren bekväm

Posted On By david

Att vara obekväm när du fiskar leder oftast inte till en så bra upplevelse överlag. Om du saknar komfort kan det även komma att påverka ditt humör som ditt resultat. För att inte behöva uppleva detta finns det några saker som du kan göra för att få en härlig och bekväm stund, det oavsett väder, situation, sällskap och plats. Här kommer några exempel på saker som alla kan göra för att få en bekvämare fisketur.

Rätt kläder

Det är nästan ett måste att klä sig efter väder när du ska fiska. Ska det vara kallt förstår du säkert att det inte är så bekvämt att ha shorts eller bara en tunn tröja på dig. Klä på dig regnstövlar, tåliga kläder, varma underlag och en hatt om det behövs. Kolla alltid upp vädret innan du åker på fisketur för att vara på den säkra sidan.

Sätt dig ner

När du fiskar är det vanligt att du glömmer bort att vila. Även fast du inte gör så mycket mer än att stå still så går det åt energi. Ibland kan du behöva sätta dig ner för att vila benen lite. Du kan kanske inte behöver ta med dig dina härliga utemöbler för att sitta på, men ett sittunderlag kan vara bra att ha tillgång till.

Ha med matsäck

Alla behöver äta och dricka. Ha därför med dig matsäck av något slag varje gång du är på fisketur – du vet aldrig när hungern slår till. Och även fast du kanske inte känner dig törstig så behöver du dricka. Vill du inte dricka vanligt vatten kan du lyxa till det med egengjord läsk från en sodastream, eller kanske köpa med dig en god läsk eller en kaffe.